Skip to content
insynsskyddade stangsel
temporary_fencing_smart 1

INSYNSSKYDDADE STÄNGSEL

SMART-byggstängsel är en kombination av hållbarhet och funktionalitet. Konstruktionen består av en stålram med fyllning av trapetsplåt (T18 med 0,45 mm tjocklek). SMART-stängsel är rostskyddat genom förzinkning men kan också målas.

 

 

 

SMART

byggstängsel är en kombination av hållbarhet och funktionalitet. Konstruktionen består av en stålram med fyllning av trapetsplåt (T18 med 0,45 mm tjocklek). SMART-stängsel är rostskyddat genom förzinkning men kan också målas.

De viktigaste fördelarna med systemet är lätthet att byta ut plåten och gedigen stabilitet av konstruktionen på varje underlag. SMART-systemets höga kvalitet bekräftas av en positiv bedömning från Institutet för mekanisering av bygg- och gruvindustrin.

byggstängsel

SMART LIGHT

En version som baseras på de lösningar som använts i SMART-systemen och som har ramar med mindre tjocklek vilket innebär en lägre vikt. Fyllningen utgörs av T18 trapetsplåt som är rostskyddad genom förzinkning eller/och lackering. Med varje sektion levereras: fot, klammer, stöd och fästankare. Genomarbetad teknik som erbjuder en enkel och snabb montering.

INSYNSSKYDDADE STÄNGSEL

Grundläggande färgversioner / finish

INSYNSSKYDDADE-STÄNGSEL-1
INSYNSSKYDDADE-STÄNGSEL-1
INSYNSSKYDDADE-STÄNGSEL-4
INSYNSSKYDDADE-STÄNGSEL-3

Utvalda projekt

------marketizer---------------