Skip to content
tillfalliga stangsel nat stangsel
nat-stangsel

Tillfälliga nät stängsel rekommenderas för inhägnad av byggarbetsplatser, industriområden och vägar där inget insynsskydd eller dammskydd behövs.

Som tillverkare av tillfälliga bygg stängsel erbjuder vi dimensionering, transport, montering och uthyrning av stängsel i hela Polen och Europa.

 
 
 

Mobilt RC CB

openwork-temporary-fencing-mobilt-rccb

Mobilt RC

Tillfalliga_nat_stangsel_5

Mobilt CB

Tillfalliga_nat_stangsel_3

Mobilt H

Genomsynligt stängselsystem som skapats på basis av varmsvetsat galler och stålram som kännetecknas av en låg vikt och liten höjd. Perfekt lösning för renoveringar eller vägarbeten samt på massevenemang. Tillfälligt stängsel i MOBILT H systemet är rostskyddade genom förzinkning vilket höjer deras hållbarhet och medger användning i många år. Systemet viktigaste fördel är dess fulla mobilitet samt enkel montering utan att man behöver använda specialverktyg.

Tillfalliga_nat_stangsel_4

Mobilt S

MOBILT S är ett tillfälligt stängsel med ett speciellt system med förstärkt hållfasthet, anpassad för frekvent förflyttning och mycket intensiv användning. Tack vare stålrör som ökar panelens styvhet fungerar den perfekt i de svåraste driftsmiljöerna (ex. byggarbetsplatser). Förzinkade galler och stålrör är tåliga mot både rost och mekaniska skador. Tillfälliga stängsel MOBILT S genomsynligt kännetecknas också av en hög funktionalitet – varje panel kan användas på enkelt sätt som grind eller port (med användande av ett avsett gångjärn eller hjul).

Tillfalliga_nat_stangsel_8

Mobilt

Robust tillfälligt stängsel som används vid vägarbeten eller på industriområden. Systemets hållbarhet säkerställs genom användning av en stålram med fyllning av svetsat galler med förzinkning som rostskydd. MOBILT tillfälliga stängsel kan användas i många år, också i svår miljö som råder på byggarbetsplatser. Tack vare det breda urvalet av tillbehören kan stängsel användas i kombination med insynsskyddat stängsel av typen SMART.

Tillfalliga_nat_stangsel_2

UTVALDA PROJEKT

 

------marketizer---------------