Skip to content
foretagspresentationm
foretagspresentation

TLC gruppen

TLC gruppen är en polsk-svensk tillverkare av trappor och stålkonstruktioner
samt tillfälligt skyddssystem för byggsektorn
som har en modern och automatiserad tillverkningsanläggning i Polen. Kombinationen mellan den svenska tekniken och polska företagsamheten har gjort det möjligt att specialisera sig inom utvalda produkter för bygg- och industrisektorn. Tack vare detta kan vi erbjuda försäljnings- och uthyrningstjänster på högsta nivå samt heltäckande lösningar inom dimensionering, tillverkning och montering av våra produkter i hela Europa. De högkvalitativa produkterna är resultat av bl.a. Företagsinterna produktionskontrollen som är certifierad av TÜV Süd avseende överensstämmelse med standarden EN 1090. Våra produkter är CE-märkta.

Under 2022 avslutade vi efter 1 år, bygget av TLC varmförzinknings anläggning tillsammans med ett packningscenter i Gorlice. Det resulterande komplexet är det största projektet i vår företags historia.

Under 15 års verksamhet har TLC bildat några dotterbolag som svarar för marknadsföring och försäljning av produktsortimentet:

Inter TLC AB Sverige – distribution av stålkonstruktioner med specialisering om industri trappor och plattformar i hela Skandinavien.

Inter TLC LTD Storbritannien – distribution och montering av stålkonstruktioner med specialisering inom industri trappor, tekniska stegar i Storbritannien och Irland.

InterTLC GmbH Tyskland – Tysktalande länder – Distribution av mobila tillfälliga skyddssystem för byggarbetsplatser, distribution och montering av stålkonstruktioner (trappor, plattformar och stegar).

TLC Rental Sp.z o.o. Polska – uthyrning, distribution av EPS-skyddssystem, tillfälliga stängselsystem samt mobila trappor i hela Polen.

Nordweld Tank Building System AB –  innovativ silo byggsystem.

Industri_trappor_652x345

MISSION

Vi tror att en bättre framtid börjar med vision, och innovativa projekt innebär en gemensam omtanke om människan och miljön. TLC förenar talangen med passion för skapande. Vi dimensionerar, tillverkar och monterar produkter inom gruppen lätta stålkonstruktioner.

INNOVATION

Vi möter ständigt marknadens förväntningar. Vi förenar högsta kvalitet med modern design. Våra design är trendsättande. Vi strävar kontinuerligt efter högsta kvalitet vilket intygas av våra certifikat. Var av våra produkter är CE-märkt vilket bekräftar dess överensstämmelse med europeiska standarder.

industri_trappor_2
Industri_trappor_3_652

TEKNOLOGI

Den skandinaviska traditionen, mångåriga erfarenheten i kombination med vår moderna maskin- och teknikpark borgar för vårt företags styrka. Vi investerar ständigt och utvecklar vår maskinpark. Vi satsar på vår personals kompetens. Vår kompetenta personals långvariga ansträngningar har hjälpt oss att bygga upp ett starkt varumärke.

PROFESSIONALISM

Vi är medvetna om människokapitalets värde. Vi har över 250 högkvalificerade anställda och kan säga att vi har perfekta kunskaper om branschen. Detta gör att vi kan erbjuda våra kunder professionell teknisk rådgivning, allsidig hjälp under konceptskedet och framtagning av profilerad projektdokumentation.

Industri trappor
ogrodzenia-wynajem-1

FÖRTROENDE

Vi betjänar de största byggprojekten. Bland våra kunder finns ledande företag från bygg- och industrisektorn. Antalet genomförda projekt bekräftar bara att vi är duktiga på det. Vi skapar ett samarbete som baseras på ständigt utveckling av partnerskapet. Vi förstår mycket väl innebörden av strategiskt partnerskap.

------marketizer---------------