Skip to content

modular stairs uk

IkonaMODULTRAPPOR

Modultrappor i stål används både utanför och inne i bostads-, kontors- och industribyggnader.

Trappan är gjord av moduler som möjliggör snabb och enkel montering och kännetecknas av låg vikt. Dessutom påskyndar och underlättar strukturens lätthet projekteringen.
Den modulära karaktären hos interna och externa trappor möjliggör flera monteringsmöjligheter och expansion av kommunikation.

De flesta av TLC-ståltrappor är dedikerade till industrisektorn. För att möta våra kunders förväntningar har vi dock berikat vårt erbjudande med ASTA modultrappor, avsedda för bostadshus. Bland våra förslag hittar du också:

  • LINEA straight modular stairs
  • CARLA modular spiral stairs
  • Container stairs

Som en global tillverkare av metalltrappor arbetar vi heltäckande och säkerställer:

  • konsultverksamhet
  • design
  • produktion
  • transport

av våra produkter.

Vi närmar oss varje investering individuellt. För att förbättra trappproduktionen använder vi standardmaterial. Men på kundens begäran kan vi också använda icke-standardiserade lösningar. Redan vid design av modultrappor tar vi hänsyn till alla detaljer och förväntningar, så att den slutliga effekten kommer att förverkliga investerarens vision.

Se TLC Groups modulära trapperbjudande.
Har du ytterligare frågor? Kontakta oss: KONTAKT

modular-stairs-asta (1)

ASTA MODUL TRAPPA

ASTA modultrappor är ett system designat för hemmet. Trappan har skapats i minimalismens anda, så att de gör inredningen unik. Hållbarhet, säkerhet och enkel montering i en produkt. Metalltrappor till skillnad från alla andra. Konfigurera fritt och njut av effekten i flera år.

modular-stairs-linea-1

LINEA MODULÄR TRAPPA

LINEA modultrappa – en lösning för industrin. Raka ståltrappor gjorda av material av högsta kvalitet. 6 plattformskonfigurationer och 5 trappstegsbredder tillgängliga. Montering av trappor är baserad på skruvförband. Ett system skapat av TLC-ingenjörer baserat på många års erfarenhet.

modular-stairs-carla

CARLA MODUL TRAPPA

CARLA modultrappa – spiralversion av industritrappor. Den senaste produkten från TLC Group. De garanterar maximal användning av det tillgängliga utrymmet. Spiraltrappa i stål som inte kräver teknisk dokumentation. Montering baserad på T-bultar. Spiraltrappor, perfekta som utvändiga och invändiga trappor.

modular-stairs-containe

CONTAINER TRAPPA

Containertrappor – perfekt för sjö- och byggcontainrar. Den modulära uppbyggnaden av trappan möjliggör snabb montering och demontering. Det ger tillgång till 3 våningar av containern. Konfigurationsfrihet. Ståltrappor som tål väderförhållanden. Lätt och hållbar struktur utformad för att förbättra kvaliteten på kommunikationen.

------marketizer---------------