Skip to content
staltrappor-m
staltrappor

Ståltrappor – ANDRA

 
+46 70 5259 918

Ståltrappor är konstruktioner med ändamålet att underlätta passagen mellan två skilda nivåer. De utgör en nödvändig del av industrianläggningar, hallar, processanläggningar, kontor samt i en- och flerfamiljshus.

FÖRDELAR MED STÅLTRAPPOR

De av TLC tillverkade invändiga och utvändiga ståltrappor kan räknas in i två huvudgrupper: standard trappor som används inom industrin och trappor som används på allmänna platser. Trappkonstruktionerna är uppdelade i moduler som bidrar till en snabb och enkel montering.

 

Beroende på trappans installationsplats och driftförhållanden erbjuds ett passande rostskyddssystem. Varje del av trappan varmförzinkas enligt EN ISO 1461, sprutmålas eller pulverlackeras i RAL kulör. Trapporna är hållbara och tåliga mot mekaniska skador och samtidigt lätta vilket garanterar en snabb och enkel montering.

 

TLC som en internationell tillverkare och leverantör av ståltrappor strävar efter att produkterna kännetecknas av högsta kvalitet och hållbarhet. Tack vare vår mångåriga erfarenhet har vi arbetat fram metoder som blivit standard inom stålkonstruktionsindustrin.

 

TLC rekommenderar produkter som tillverkas av standardmaterial som finns tillgängliga hos tillverkaren. Detta bidrar till kortare leveranstid och kostnadsoptimering. På kundens begäran kan vi givetvis tillverka special produkter av olika material och lösningar.

ståltrappor

VÅRA PROJEKTER

UTVALDA PROJEKT

------marketizer---------------