Skip to content

DU BEHÖVER HJÄLP
I VAL AV TRAPPOR?

KONTAKTA MIG!

kontakt-marcus

Marcus Jönsson
Product sales manager

ASTA trappor är en praktisk lösning perfekt för ditt hem, garage eller källare. Lita på en minimalistisk form och hög funktionalitet som stöds av enkel montering och tillgång till många produktvarianter som kan anpassas till rummets förhållanden och layout.

Loft och stram stil, eller kanske skandinavisk design? Du bestämmer hur ditt utrymme ska se ut. Välj ståltrappor utan att investera i dyra projekt. Enkelheten i design och montering innebär att hela monteringsprocessen kan utföras utan kvalificerade specialister.

Utan projekteringskostnad. Välj praktiska och iögonfallande inrednings accessoarer

VAD BETYDER FÄRDIGA MODULTRAPPOR?

Färdiga utvändiga eller invändiga trappor av stål som förbinder olika våningar med varandra. De kan användas i hem och industribyggnader men även tvättstugor, kontor, terrasser och entresoler. Produkterna är konstruerade för självmontering – installationen av systemet är enkel och kräver ingen specialist.

Ståltrapporna finns i följande varianter

 • Utvändiga trappor,
 • Invändiga trappor,
 • Vinklade trappor,
 • Trappor med plan,
 • System trappor utan plan

Du kan välja mellan 14 olika konfigurationer. Dessutom kan du själv bestämma vilken typ av stegfyllning som är optimal för dig: gallerdurk, perforerat galler, lärk för utomhusbruk eller laminerad träskiva.

Förutom steg och räcken, innehåller paketet också alla element som behövs för självmontering, såsom: bultar, skruvar, stödelement, steg och räcken – kunden är bara skyldig att köpa förankringen till befintligt bjälklag. Hela processen kan utföras inom ett par timmar – allt beror på antalet element som används för detta (trapplöp, plattformar). Den största fördelen med metalltrappor är att de tar en relativt liten yta. Tack vare detta är det lättare att integrera dem i mindre rymliga interiörer. Därför passar de överallt där användaren vill använda så lite utrymme som möjligt för deras montering. På grund av utformningen av hela strukturen och materialet väljs de ofta tillsammans med en loft och strikt stil. Ståltrapporna är dessutom galvaniserade, vilket förlänger deras livslängd avsevärt – de uppvisar en hög grad av motståndskraft mot förändrade väder- och termiska förhållanden.

Våra kunder använder ofta ASTA modultrappor till bostäder och serviebyggnader

TUV3-en

Modultrappor - dimensioner

Välj från 5 olika typer av räcken, 4 olika typer av stegfyllnad samt 14 olika varianter på trapplöp med plattformar som optimerar utrymmet och matchar inredningsdesignen. Titta på de tillgängliga alternativen och diemensionerna på modultrappor eller kontakta en av våra specialister som hjälper dig att välja rätt.

Fördelar med modultrappor

Utvändiga och invändiga trappor - varför bör du välja oss?

Det som utmärker våra metalltrappor, förutom väldigt enkel montering, är möjligheten att justera höjden på stegen (smidigt justerbar i intervaller från 170 mm till 200 mm). Dedikerade fjäderbrickor förhindrar att konstruktionen “lossnar”. Frihet att anpassa trappan, deras motståndskraft mot väderförhållanden och attraktiv design är de vanligaste anledningarna till att kunder väljer våra produkter.

Planerar du montering utomhus ett hus eller garage? Beställ färdiga trappor med steg av gallerdurk eller profilerat galler, som skyddar mot halka.

Modultrappor - utvalda projekt

Kund respons

KUNDENS YTTRANDE

Bogdan Kulig
Izolkomex s.c. Opole
09.12.2021 o 11:44

Hej. I september 2021 beställde jag modulära trappor med balustrader från er, som vårt företag monterade som en utgång till mezzaninen i den genomförda anläggningen i Opole på 10/1 Opole Princes’ Street på uppdrag av Opole City Council.

Jag är mycket nöjd med det professionella och snabba genomförandet av transaktionen och rekommenderar ert företag till alla potentiella investerare.

Dominik Grzegorzek
08.12.2021 o 18:13

Vi fick trappan efter 7 dagar. Allt stämde överens i försändelsen.
Monteringen av trappan är enkel och snabb. Utförandekvaliteten är enligt min åsikt mycket bra.

    

Janusz Ziemak
07.12.2021 o 14:10

Tack så mycket för ert samarbete. Trappan uppfyller alla mina krav: den är estetisk och stabil. Genomförande på högsta nivå, allting enligt överenskommelse och i tid. Installationen är inget problem alls. Ett särskilt tack till Aneta Błajek som alltid har hjälpt oss. Jag rekommenderar trappor till alla 🙂

    

Piotr Abram
04.03.2021 o 17:49

Aesthetic, solid and easy to assemble stairs. I recommend.

Piotr Abram opinia o schodach modułowych    

Anvarbek Raupov
02.06.2021

I have ordered ASTA modular stairs year ago and after kids stress testing on it, it still in one piece!! Friendly customer service and speedy delivery. Highly recommended!    

Jacek R.
03.11.2020

Everything is ok, on time and professionally. Great cooperation.

Mariusz Z.
28.10.2020

I bought the stairs in early 2020, mounted them outside with my brother and use them all the time. Strong, solid, hold very well. I recommend it to everyone.

SE VÅRA NYA FILM OM ASTA-MODULÄRA TRAPPER

Modultrappor, utvändiga och invändiga - ändamål

Genom att välja ASTA -modultrappor kan du justera komponenterna efter deras avsedda ändamål – de kommer att vara perfekta både som entrétrappor till huset, yttre trappor eller som terrassstrappor i din fritidsdel.

ASTA modulära ståltrappor kan användas till:

 • Huvudtrappor
 • Tekniska trappor till allmänna byggndader
 • Utvändiga trappor,
 • Garagetrappor
 • Källartrappor
 • Terrasstrappor
 • Lofttrappor

Ståltrappor - pris

Letar du efter ett alternativ till klassiska trätrappor eller armerade betongtrappor? Välj en enkel och attraktiv lösning, tillgänglig på ca 2 veckor. Vår trappor kännetecknas av ett attraktivt och konkurrenskraftigt pris. För att lära dig mer om kostnader, kolla de tillgängliga alternativen – ladda ner eller fråga efter offert. Du vet inte hur du gör? Anpassa trappan och matcha dem med interiören med vår specialist. Kontakta oss per telefon eller via onlineformuläret längst ner på sidan och fråga om priserna på ståltrappor.

Modultrappor asta

modultrappor – anpassa

Modultrappor asta

modultrappor – anpassa

välj trappor

Modultrappor asta
Pressvetsad gallerdurk
Pressvetsad gallerdurk
Perforerad lättdurk
Perforerad lättdurk
Utvändigt med halkskydd (lärk)
Utvändigt med halkskydd (lärk)
Invändigt lamellträ (bok)
Invändigt lamellträ (bok)

VÄLJ PLATTFORM

LANDINGS AND ROTATION ELEMENTS ARE AVAILABLE IN 14 CONFIGURATIONS

Modultrappor asta
Plattform på fästen
Plattform på fästen
Plattform på fästen
Plattform på fästen
Modultrappor asta
Plattform på fästen
Plattform på fästen
Plattform på fästen
Plattform på stolpar
Plattform på stolpar
Plattform på stolpar
Plattform på stolpar
Treppen winder
Treppen winder
Dubbel landning

VÄLJ räcke

Modultrappor asta
Räcke utan fyllning
Räcke utan fyllning
Räcke med fyllning
Räcke med fyllning
Ø 4mm vajer
Ø 4mm vajer
Med stång Ø12mm
Med stång Ø12mm
Säkerhetsräcke
Säkerhetsräcke

VÄLJ ANTAL MODULER

VÄLJ ASTA MODULTRAPPOR

Letar du efter ett alternativ till klassiska trätrappor eller armerade betongtrappor?
 Välj en enkel och attraktiv lösning, tillgänglig på ca 2 veckor.

SÄTTSTEGSLIST

Nyhet

Vi har utökat sortimentet med en sättstegslist. Den täcker utrymmet mellan trappstegen och ger Astatrappan sin unika design och karaktär

Unik design

Unik design

Enkel att montera

Enkel att montera

Låg kostnad

Låg kostnad

Hur monterar jag modultrappor?

Utan tvekan är den största fördelen med modulära trappor deras enkla konstruktion, som kan monteras och installeras utan stöd av en specialist. Stegen är anslutna med korta sexkantiga bultar. Du kan justera både höjden på trappstegen och hela trappan. Börja monteringen med att vrida vangstycken. Skruva sedan nästa komponenter. Fäst det sista, nedre steget med skruvarna för detta ändamål och förankra de högre stegen mot väggen för att ge hela konstruktionen stabilitet.

Monteringsmetoden beror på vilken typ av trappor – ståltrappor med rak trapplöp monteras annorlunda än vinklade trappor och trappor med stödben eller plattform. Vill du lära dig mer? Ladda ner monteringsanvisningarna

Var köper jag modultrappor?

Vi vet mycket väl hur viktig kvalitet och estetik är för våra kunder. Många års erfarenhet och kontinuerlig teknisk utveckling gör att vi kan skapa ett projekt anpassat efter moderna trender och användarkrav. Färdiga metalltrappor är en chans att få en unik inredningsdetalj. Dra nytta av vårt breda utbud av tillgängliga produkter.

Varför bör du välja ASTA modultrappor?

BETONGTRAPPOR

Armerade betongtrappor är anslutna till byggnadskonstruktionen, därför kräver varje förändring av konceptet och platsen en liknande förändring av design och omläggningar med designern. Det är också svårare att ge dem en mer avancerad form.

TRÄTRAPPOR

Trätrappor kan göras i alla skeden av huset, men de är mycket mindre hållbara än armerad betong eller stål. Det bör också komma ihåg att de kräver regelbundet underhåll.

ASTA MODULTRAPPOR

Modultrappor gjorda av stål, skyddade mot korrosion genom galvanisering och pulverlackering, vilket garanterar hållbarhet i alla väderförhållanden, och som också tillåter många års användning. Förberedda delar av trappan kan monteras i alla byggstadier, samt användas på en annan plats för en eventuell senare rekonstruktion.

 

Kontakta en distributör som hjälper dig att välja färdiga metalltrappor skräddarsydda för rummets behov och förutsättningar. Gå med i gruppen nöjda kunder nu och välj ASTA -trappan.

Försäljningspunkter för modulära trappor

CONTACT US

* I consent to the processing of my personal data by TLC Sp. z o.o., in accordance with the Personal Data Protection Act for the purposes of submitting the application via the form. I also declare that I provide my personal data voluntarily and I am aware of my right to access and supervise their content, including the possibility of a request for permanent deletion at any time. I accept the provisions of the Privacy Policy

** Add file in pdf, docx, jpg, png format *

kontakt-marcus

Marcus Jönsson
Product sales manager

------marketizer---------------