Skip to content
var-potential
var-potential

TLC gruppen som ledande företag inom stålkonstruktionsbranschen specialiserar sig inom tillverkning av industriella, tekniska, trappor och är verksamma i hela Europa. Vi har uppnått vår starka ställning tack vare den kvalificerade och erfarna personalen, de innovativa produkterna, moderna maskinparken och den höga produktkvaliteten.

Våra konstruktioner når ut till flera näringsgrenar, bl.a. byggsektorn, industrin, kraftsektorn, gruvor och stålverk.

Företaget tillverkar högkvalitativa produkter som är anpassade till behov och krav som ställs av kunder i hela världen. Tack vare personalens kompetens, erfarenhet och engagemang kan vi erbjuda ett brett urval av högspecialiserade industriella produkter med upprätthållande av de högsta säkerhetsstandarderna. TLC har idag 250 medarbetare vilket möjliggör tillverkning av 5 tusen ton konstruktioner om året. Vi använder den nyaste tekniken i produktionsprocesserna vilket garanter en hög kvalitet på våra produkter och tjänster.

TLC gruppen har en modern maskinpark. Med hjälp av plasma- eller laserskärning kan vi exakt och ned iakttagande av de högsta teknologiska standarderna utföra en serie upprepbara produkter. Specialiserade CNC-styrda bockmaskiner utför produkter med lämplig passning och precision. Svetsrobotar säkerställer en hög automatisering av processerna vid upprätthållande av de högsta kvalitetsstandarderna.

Kombinationen mellan automatiserad produktionsanläggning med specialiserad maskinpark och högkvalificerad personal garanterar professionellt och heltäckande genomförande av investeringsprojekt med mångmiljonvärde i Polen och hela världen.

 

BLÄSTRINGSKAMMAREBLÄSTRINGSKAMMARE

I sitt breda utbud har TLC även tjänster inom ytförbehandling inför lackeringsprocess. En av de effektivaste metoderna som används för mekanisk rengöring är blästring i en blästringskammare.

PULVERLACKERINGSANLÄGGNINGPULVERLACKERINGSANLÄGGNING

Den största och modernaste pulverlackeringsanläggningen i regionen som finns hos TLC i Gorlice och skapar perfekta produkter vad gäller estetik och hållfasthet.

Modern lackeringsbox med två stationer och automatisk förflyttning samt stora ugnar med arbetsmåtten:  längd 14 m, höjd 2,4 m, bredd 1,5 m.

------marketizer---------------